Polska fasolka po bretońsku to idealne rozwiązanie, gdy brakuje Ci pomysłu na obiad lub gdy potrzebujesz szybkiego rozwiązania na danie na wyjazd. Pyszna, chrupiąca fasola w unikalnym sosie, do której wystarczy dodać ryż lub makaron, ewentualnie mięso lub kiełbasę, a zyskujesz pełnowartościowy, pyszny, niecodzienny posiłek gotowy w zaledwie chwilę.
woda, biała fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, cebula suszona, przyprawy 0,2%, mieszanka ziól, czosnek suszony
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 455 kJ | |
Energia (kcal) | 109 kcal | |
Tłuszcz (g) | 3,2 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,4 g | |
Węglowodany (g) | 13,1 g | |
W tym cukier (g) | 5,8 g | |
Błonnik (g) | 5,1 g | |
Białko (g) | 4,3 g | |
Sól (g) | 1,00 g |
Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.